OMAKOTITALON ISÄNNÖINTI

OMAKOTITALON ISÄNNÖINTI

Hoida tarvittavat remontit ajoissa ja vältät ylimääräiset kulut sekä kiinteistösi arvon turhan romahtamisen

//////////

Palvelu sopii sinulle, jos…

01. OMISTAT OMAKOTITALON

Sinulla on omakotitalo ja haluat jonkun muun huolehtivan siitä, että se pysyy kunnossa myös jatkossa.

02. ET JAKSA SELVITTÄÄ 

Et jaksa selvittää, mitä kaikkia huoltotoimenpiteitä kiinteistöllesi kannattaisi tehdä ja kenellä ne kannattaisi teettää.

03. ARVOSTAT AIKAASI

Et halua ajatella tai muistaa, mitä kaikkea talosi ylläpito vaatii, vaan haluat antaa sen ajatteluhomman ja huolehtimisen meille.

Omakotitalon isännöinti – jotta elämäsi olisi helpompaa!

Nauti kotisi tarjoamasta asumisturvasta ja -mukavuudesta ilman huolta talon ylläpitoon liittyvistä huoltotöistä ja vastuista.

Väistämätön tosiasia on, että omakotitaloihin kertyy huomaamatta korjausvelkaa vuosien varrella. Omakotitalon ja pihapiirin kunnossapidon laiminlyönnin seurauksena talon kunto rapistuu ja kiinteistön arvonlasku tapahtuu kuin varkain.

Jokaisen omakotitalon omistamiseen liittyy ylläpitoa. On pientä ja suurta huoltotoimenpidettä, joita on hyvä tehdä ennakoivasti. Normaalit huoltotyöt, kuten nurmikon leikkaaminen, lumityöt ja pienet pintaremontit lisäävät turvallisuutta ja parantavat asumisviihtyvyyttä.

Varsinkin vanhuksilla saattaa herätä eläkepäivinä haave uudesta hyväkuntoisesta kodista, kun omat voimavarat eivät enää riitä vanhan omakotitalon kunnossapitoon. Rakkaasta kodista ei kuitenkaan ole pakko luopua, vaan omakotitalon isännöintipalvelut varmistavat sen, että omakotitaloasumisen eduista pääsee nauttimaan entistä pidempään.

Jos haluat asua omassa kodissasi mukavasti pitkään, me autamme sinua mielellämme.

OMAKOTITALON ISÄNNÖINTI

1. Me hoidamme puolestasi omakotitalon ulko- ja pihatyöt, kuten nurmikon leikkaamisen, lumityöt ja rännien puhdistamisen.

2. Kartoitamme talosi kunnon vuosittain (lämpövuodot, kosteusvauriot, piilevät vauriot, potentiaaliset ongelmakohdat, kuten kunkin aikakauden tyypilliset rakennusvirheet).

3. Kerromme, mitä huoltotöitä kannattaa tehdä lähiaikoina ja pitemmällä aikavälillä. Teemme huoltosuunnitelman aikatauluineen.

4. Me hoidamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat osaajat paikalle sovittuna aikana ja saat tietää huoltotöiden hinnan etukäteen.

5. Nukut yösi rauhassa kun tiedät, ettei talosi ole kohta homeessa ja katto tule niskaan.

Tarvittaessa voit soittaa meille ilman erillistä veloitusta ja kysyä talosi huoltotöiden suhteen.

Hinta alkaen 60 €/kk*. Sisältää arvonlisäveron.

* Olet oikeutettu kotitalousvähennykseen eli käytännössä maksat omakotitalosi kunnossapidosta ja mielenrauhasta vain 30 €/kk.

Ostaessasi palvelun olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Ota yhteyttä

10 + 14 =

ipsum consectetur commodo libero Curabitur neque. eget ante. consequat. Donec