Omakotitalon Kuntokartoitus

Omakotitalon kuntokartoitus

Tilaa omakotitalon kuntokartoitus ja saa kätevästi selville samalla kertaa, miten pitää taloasi paremmassa kunnossa ja kuinka paljon se maksaa.

//////////

”Parempi vara, kuin vahinko!” – Ainakin omakotitaloasioissa.

Omakotitalossa asuminen tarkoittaa, että on muistettava tehdä monenlaista pientä ja vähän suurempaa huoltotoimenpidettä jatkuvasti. Asunto rapistuu auttamatta, ellei rappeutuvia elementtejä korjata sitä mukaa, kun niitä ilmenee. Tällä on luonnollisestikin omat ikävät vaikutuksensa asumismukavuuteen ja -turvallisuuteen asunnon arvon laskusta puhumattakaan.

Oletko sinä kartalla omakotitalosi kunnosta? 

Onko sinulta jäänyt kenties huomaamattasi jokin tärkeä huoltotoimenpide tekemättä? Ajoissa tehty 200 euron korjaus voi säästää sinut myöhemmin tuhansia euroja maksavalta, vältettävissä olevalta ”turhalta” remontilta. Me autamme sinua omakotitalosi ylläpidossa ja huoltamisen suunnittelemisessa.

Omakotitalon kuntokartoituksessa talosi todellinen kunto tarkastetaan perusteellisesti. Tarkastuksen jälkeen laadimme remonttisuunnitelman ja kerromme sinulle, mitkä remontit kannattaa tehdä milloinkin ja mitä niistä kannattaa maksaa. Riippumattomana toimijana autamme sinua varmistamaan, että saat remontin tilaajana hyvää ja laadukasta jälkeä ilman, että maksaisit siitä yhtään senttiä ylimääräistä.

Kerromme sinulle myös, kuinka välttää epäilyttävät remonttitarjoukset ja rikolliset remonttiyritykset.

Kuntotarkastuksessa käydään insinöörimme johdolla lisäksi läpi säännöllisesti tehtävät talon huoltotoimenpiteet. Nämä ovat sellaisia, joita pitää tehdä omakotitalossa säännöllisin väliajoin, että välttää isompien ongelmien syntymisen. Esimerkiksi rännien puhdistaminen ja savupiipun hormien nuohous ovat huoltotoimenpiteitä, joiden tekemättä jättämisellä on kauaskantoiset seuraukset. Jotta talosi ylläpito olisi kaikin puolin helppoa ja vaivatonta, me laadimme sinulle juuri tarpeidesi mukaan räätälöidyn omakotitalon huoltosuunnitelman ja huolto-ohjeet.

Omakotitalon Kuntokartoitus

Kuntotarkastuksella vältät:

  • Yllättävät remontit
  • Liikaa laskuttavat remonttiyritykset
  • Talosi ajautumisen purkukuntoiseksi
  • Omakotitaloasumisen sudenkuopat

Kuntotarkastuksesta saat:

  • Kansantajuisen raportin omakotitalosi kunnosta
  • Remonttisuunnitelman ja hinta-arviot remonteille
  • Huoltosuunnitelman ja huolto-ohjeet

Jätä yhteydenottopyyntö, niin lähetämme koulutetun insinöörimme luoksesi tekemään omakotitalon kuntokartoituksen!

Hinta 70€/h*. Sisältää arvonlisäveron.

* Olet oikeutettu kotitalousvähennykseen eli käytännössä maksat kyseisestä palvelusta vain 35 €/h.

 

Ostaessasi palvelun olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Ota yhteyttä

9 + 7 =

libero libero suscipit nunc dolor. risus. luctus