Vältä remonttikatastrofi

Vältä remontti-katastrofi

Järkeä remonttikuluihin! – Vältä omakotitalon remontoinnin sudenkuopat

Omakotitalon remontoiminen on elämäntilanteesta riippumatta monisäikeinen, runsaasti aikaa ja vaivaa vievä homma.

Huonosti valittu remontin toteuttaja tulee kalliiksi, aiheuttaa stressiä ja viivästyttää remontin onnistumista. Toisaalta on myös remontin osa-alueita, kuten sähkötyöt, vesieristys ja putkityöt, joita ei kannata itse yrittää lähteä suin päin toteuttamaan ilman ammattilaisen apua ja osaamista.

Toteutti remontin sitten urakoitsija tai sinä itse, me autamme sinua välttämään omakotitalon remontoinnin yleisimmät sudenkuopat ja varmistamme, että tarvitsemasi remontti sujuu sukkelasti ilman ikäviä viivästyksiä ja turhaa päänvaivaa.

Ota yhteyttä meihin, niin lähetämme koulutetun insinöörimme luoksesi kertomaan, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, mitkä urakoitsijat kiertää kaukaa ja mikä päätös sinun kannattaa tehdä.

//////////

” Saimme nopeaa avun korjaushankkeeseemme, ja he myös osasivat kertoa selkokielisesti mitä kannattaa ja ei kannata tehdä. ”

|  Petri Viitanen – Espoo |  

” Simo ja Olli osasivat hyvin auttaa korjaushankkeemme läpiviennissä. He saivat organisoitua rakennusprojektimme paljon nopeampaa kuin osasimme kuvitellakaan. ”

|  Jenni Turunen – Tampere |  

Palvelu sopii sinulle, jos…

Tämä palvelu sopii sinulle, jos olet aikeissa tehdä remonttia kotiisi, mutta et ole varma, mitä kaikkea kannattaa tehdä itse, teettää muilla ja keneltä palvelu kannattaa hankkia?

Tai sitten sinulla on kädessäsi kasa tarjouksia ja et tiedä, mihin niistä kannattaisi tarttua.

Me olemme riippumaton toimija. Ota yhteyttä, niin me kerromme sinulle, mitä remontistasi on järkevää maksaa ja hoidamme halutessasi paikalle luotettavat sekä ammattitaitoiset ammattilaiset. 

Ostaessasi palvelun olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

70€ / tunti* (sis.alv). Yhteen arviointiin ja keskusteluun tyypillisesti kuluu 3-5 tuntia.

* Olet oikeutettu kotitalousvähennykseen kunnossapito- ja perusparannustyöhön liittyvän valvojan työn osuudesta, joten lopullinen maksamasi hinta on käytännössä 35 €/ tunti (sis. alv).

Ota yhteyttä

2 + 9 =

eget dolor quis vel, ultricies id dolor. in